Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/z/vhost0028688/domains/hansvanderplas.com/htdocs/www/kunsthansvanderplas/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/z/vhost0028688/domains/hansvanderplas.com/htdocs/www/kunsthansvanderplas/wp-includes/plugin.php on line 571
Ship Yard, Ook gij Brutus

Ship Yard, Ook gij Brutus

Daar hing het schilderij van ‘Verolmes ShipYard’ bij binnenkomst op de tentoonstelling in Galerie Keerweer in volle glorie te pronken. Een eerste impressie die tijdens het bezoek blijft hangen. Tot het allerlaatste schilderij “Ook Gij Brutus'; een moment van verwarring. Dit schilderij was net nog heel, “wat is er gebeurd, heb ik iets gemist?”.

Een reactie op de messnedes die toegebracht zijn aan de Nachtwacht van Rembrandt